Hotel Parc, Amara - 3 stele
Str. Ana Ipatescu Nr. 1, Amara Vezi pe Hartă Vezi street view
Descriere
Oferte Speciale
Facilități
- Bar
- Bază de tratament
- Parcare
- Piscină pentru copii
- Plajă privată
- Restaurant
- Sală de conferințe
- Spalatorie
- Terasă
Restaurant Hotel Parc
Cu o capacitate de 250 de locuri, restaurantul hotelului vă pune la dispoziție numeroase preparate din bucătăria autentică românească și din cea internațională.
Sala Conferinte
Dispune de un total de 80 de locuri, fiind ideală pentru simpozioane, evenimente private sau pentru teambuilding-uri și întâlniri de afaceri.
SPA Hotel Parc
Zona de wellness a hotelului este foarte ofertantă din punct de vedere al tratamentelor și al procedurilor pe care le puteți efectua aici. Astfel, veți putea beneficia de soluții salvatoare pentru afecțiuni ginecologice, dermatologice, respiratorii și digestive, dar și pentru sechele post traumatice sau afecțiuni neurologice complexe. Mai mult, puteți efectua aici băi de soare, băi în apa lacului și tratamente cu nămol sapropelic.â
Tratamentele de care vă puteți bucura în stațiune și în Hotel Parc din statiunea Amara
Există numeroase tipuri de proceduri balneoclimaterice pe care le puteți efectua atât în centrul de tratament al Hotelului Parc, cât și în stațiune. Fie că problemele cu care vă confruntați sunt de natură dermatologică, endocrină sau musculară, veți descoperi o soluție pentru afecțiunile dumneavoastră.
Afuziuni – în cazul în care vă confruntați cu tulburări ale circulației periferice, cu stări de depresie sau cu senzația de oboseală constantă atunci cu siguranță această procedură este pentru dumneavoastră. Tratamentul presupune proiectarea unor coloane de apă asupra regiunilor afectate ale corpului.
Ionogalvanizare – se referă la introducerea unor medicamente în organism prin intermediul curentului electric.
Baie sulfuroasă – implică efectul termic al apei fierbinți și beneficiile chimice ale sulfului, care odată ce intră în contact creează rețeta perfectă pentru relaxarea minții și a mușchilor.
Galvanizarea simplă și baia galvanică celulară – în cazul acesteia este posibil să resimțiți o ușoară furnicătură în zona de tratament și de aceea, specialistul se va asigura că dozează puterea în funcție de nivelul de toleranță pe care îl aveți. Totodată, acesta va avea în vedere și zona de acțiune și scopul pe care îl are procedura.
Terapie infraroșu cu lampa solux – această formă de terapie mizează pe utilizarea radiațiilor infraroșii, care sunt emise prin intermediul unei lămpi speciale, numită lampă solux. Este important de avut în vedere faptul că acest tratament nu poate fi realizat în interior, din pricina luminii pe care o folosește.
Cataplasme cu nămol – sacii cu nămol încălzit la 38-44°C sunt aplicați pe zonele dureroase ale corpului. Astfel, rezultatele se bazează pe caracteristicile fizio-chimice ale nămolului, care poate ajuta la declanșarea mecanismele vasculare, endocrine și neurovegetative. Tratamentul este recomandat în cazul în care vă confruntați cu patologii reumatice sau cu probleme de natură dermatologică.
Magnetoterapie – cele trei forme de câmp magnetic vor fi aplicate pe zonele afectate ale corpului, însă la fel ca în cazul altor proceduri este foarte important ca medicul să aibă în vedere intensitatea, scopul și afecțiunea pe care doriți să o tratați.
Kinetoterapie – presupune introducerea unui set de exerciții în rutina zilnică, în scopul detensionării mușchilor și a ameliorării durerilor lombare.
Inhalații colective – în cadrul acestui tratament se mizează pe introducerea bolnavului într-o încăpere închisă în care vor fi eliberați vapori de ceață, îmbogățiți cu minerale.
Baia cu bule dioxid de carbon – se urmărește obținerea efectului vasodilatator și a senzației de relaxare a sistemului nervos. Procedura presupune ca bulele de carbon din apă să acționeze ca un maseur al tegumentelor, fiind de cele mai multe ori utilizată în cazul afecțiunilor cardiovasculare sau a celor care se confruntă cu nevroză.
Injecții intramusculare cu ape minerale – pacientul va primi doza optimă de minerale și vitamine prin intermediul unei seringi ce conține substanțele acestea. Astfel, procesul de asimilare va fi mult mai simplu și mai eficient.
Aerosoli individuali – medicamentele și substanțele nutritive sunt introduse în organism prin intermediul căilor respiratorii.
Împachetări cu parafină – substanța se aplică local în zonele pe care pacientul le indică, iar rezultatul este senzația de relaxare. De asemenea, se urmărește îmbunătățirea circulației sângelui.
Baia cu plante – o procedură ideală pentru toți cei care își doresc să se relaxeze și să se detensioneze. Cada este umplută cu plante cu proprietăți de calmare care au efect imediat asupra corpului și a minții.
Amara, Romania
4 hoteluri
Inapoi sus Alege o camera