Hotel Parang, Baile Olanesti - 2 stele
Str. Livadia Nr. 1, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Vezi street view
Descriere
Oferte Speciale
Facilități
- Bar
- BAZA DE TRATAMENT
- Biliard
- Parcare
- Restaurant
- Salon pentru evenimente
- Tenis de masa
- Terasă
Restaurant Hotel Parang
Hotelul vă pune la dispoziție două restaurante ce se diferențiază prin tipul de dietă pe care îl preferați. Așadar, în zona de mezanin a hotelului se găsește restaurantul unde vă puteți bucura doar de preparate dietetice, iar la parter există restaurantul clasic, cu un meniu foarte diversificat și cu o terasă perfectă pentru zilele călduroase de vară. În cazul celui din urmă veți putea lua masa în baza unui card valoric.
SPA Hotel Parang
Cu o bază de tratament de 580 de metri pătrați, hotelul poate asigura un total de 1448 de tratamente pe zi, care pot contribui la relaxarea și la starea dumneavoastră de bine. Astfel, veți descoperi aici spații special amenajate și specialiști în domeniul balneoterapiei, care vă pot oferi proceduri de wellness în cele mai sigure condiții. Puteți solicita atât dușuri subacvale, cât și băi cu plante sau cu minerale și vă puteți bucura de ionizări, de terapii cu lampa solux și de masaje de relaxare, ideale pentru detensionarea minții și a corpului.
Tratamentele de care vă puteți bucura în stațiunea Băile Olănești
Recreerea, relaxare și starea de bine sunt cuvintele cheie în stațiune, așadar, fie că optați pentru tratamente medicale, fie că vă doriți pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de vacanță, fără îndoială, aici veți găsi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră!
Masaj – masajul este o activitate relaxantă de care vă puteți bucura în baza de tratament a hotelului și nu numai. Este indicat persoanelor care suferă de anxietate, stres sau celor care au pur și simplu nevoie de o detensionare a mușchilor.
Afuziuni – este o procedură ce implică proiectarea coloanelor de apă pe o zonă a corpului, fiind indicată persoanelor care au tulburări ale circulației periferice sau celor care suferă de stări depresive.
Baie sulfuroasă – aceasta implică caracteristicile biochimice ale sulfului din apă și efectul termic pe care îl are apa caldă asupra organismului. Procedura se realizază într-un bazin sau într-o cadă special amenajată.
Masajul reflexogen – terapeutul va aplica presiune, rotații și mișcări energice în zonele reflexe ale picioarelor. Acest masaj este dedicat persoanelor care petrec mult timp în picioare, dar și celor care pur și simplu îți doresc să se relaxeze.
Cataplasme cu nămol – procedura presupune aplicarea locală a unor saci de nămol încălziți la o temperatură de circa 38-44°C în zonele în care pacientul acuză dureri. Proprietățile nămolului vor acționa împreună cu efectele termice, iar rezultatul va fi declanșarea mecanismelor vasculare, endocrine și neurovegetative. Din acest motiv tratamentul este recomandat persoanelor care suferă de patologii reumatice, a celor care au dureri post-traumatice sau a celor care se confruntă cu probleme ginecologice sau endocrine.
Ionogalvanizare – este un tratament ce implică introducerea unor substanțe medicamentoase în organism, prin intermediul curentului electric.
Magnetoterapie – procedura presupune aplicarea a trei forme diferite de câmp magnetic în zonele pe care le considerăm problematice. Astfel, selectarea metodei de aplicare se va realiza în baza scopului pe care îl urmărim, a afecțiunii de care suferă pacientul și, desigur, în baza tipului de reactivitate neurovegetativă.
Terapie infraroșu cu lampa solux – un prim aspect important al acestei proceduri este faptul că nu se realizată deloc în spații închise din pricina razelor reflectate. Așadar, cu ajutorul unei lămpi solux se va masa zona dureroasă și în timp ce temperatura locală a tegumentului va crește, rezultatele vor începe deja să își facă simțită prezența.
Baie cu bule dioxid de carbon – dioxidul de carbon masează tegumentele și are un efect vasodilatator și sedativ asupra sistemului nervos. Din acest motiv, procedura este indicată persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cardiovasculare, cu arteriopatii obliterante periferice, sau cu nevroze.
Inhalații colective – bolnavul este introdus într-o cameră special amenajată în care vor fi eliberați vaporii de ceață proveniți din apa minerală sulfuroasă.
Kinetoterapie – tratamentul kinetoterapeutic constă în utilizarea unui set de exerciții fizice cu acțiune locală sau generală care își propun să vă ajute în ameliorarea durerilor și în detensionarea mușchilor.
Baie cu plante – aceasta este realizată într-o cadă specială și are ca scop simpla relaxare a mușchilor și a minții.
Împachetări cu parafină – substanța este aplicată local în scopul îmbunătățirii circulației sângelui, însă odată ce este îmbinată cu alte tratamente, aceasta poate face minuni din punct de vedere al recuperării și vindecării.
Injecții intramusculare cu ape minerale – acestea sunt tratamente injectabile care, de regulă, conțin vitaminele și mineralele necesare pacientului, astfel încât acesta să le asimileze mult mai ușor.
Baile Olanesti, Romania
7 hoteluri
Inapoi sus Alege o camera